Storband - danseorkester - partyband - DJ

Våre band - orkester og discjockey's har lang fartstid i bransjen og vet hva som skal spilles for å få fram rockefoten! Variert musikk med det beste av internasjonale og norske hits innenfor de mest populære genre. Med en DJ kan du i stor grad selv bestemme reportoar. Vi gjør grundig undersøkelse i forkant av hvert oppdrag for å skreddersy hvert arrangement der ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Gjennomgang av musikk:

Personlig møte i forkant for gjennomgang av musikkønsker, tips om vals, og musikalsk program i forhold til kaffe avec, kaken skjæres og settes så settes festen i gang med konfettishow.
Swing - rock - disco - pop - salsa og partylåter fra 50-tallet til dagens radiohits.

Skreddersydd Underholdning for næringslivet

Med bred deltagelse av underholdning for næringslivet, representerer vi et allsidig og bedriftsrettet underholdningstilbud for en fullkommen festaften. Vip event kan bistå med hele arrangementsprosessen fra idé til gjennomføring der vi koordinerer og kvalitetssikrer underveis frem mot avholdelse. Vi setter sammen underholdningsmiks og egen konfransier med evne til innlevelse i din bransje som gir "faglige morsomheter" under middagen etterfulgt av gjerne en hovedartist, band og avsluttes med  DJ  

Vi kan sette sammen komplett pakke etter eget ønske kombinert med våre anbefalinger. 
Vi samarbeider med mange kjente artister!

DJ_01_cropp
DJ
Musikkinnslag
Sett prikken over i'en og lei vertshuset og en eller flere artister. Vi har alt fra pianister, trompetister, cellister, sangere m.m. til større band og orkestre.